Culinaire foto’s
Oesters bij Catch Scheveningen
Acht verschillende oesters, een leuke en smakelijke proeverij bij Catch, het nieuwe restaurant van Simonis op Scheveningen. Hier tappen de Scheveningers uit een geheel ander vaatje dan bij de andere Simonis vestigingen, een hoog Harbourclub gehalte.
Tapas bij El Gato Torremolinos
Op de eerste avond van onze korte vakantie in Torremolinos aangeschoven bij het goed aangeschreven tapasrestaurant El Gato. Zeer smakelijke en fraai gepresenteerde tapas, zie deze prachtige garnalen met hot sauce. De roze parasols begrepen wij pas toen wij het volk aan de stamtafel zagen, vrolijke jongens onder elkaar. De wijn was goed, de entrecote bepaald niet, dus vooral tapas eten en genieten van het uitzicht.
Broodje uierboord bij Dopmeijer Den Haag
Wie denkt dat uierboord een typisch Rotterdams gerecht is, komt bedrogen uit, de oudste broodjeszaak van Den Haag Dopmeijer aan de Rijswijkseweg serveert dit al decennia, wat een feest zo'n heerlijk broodje uierboord, daar heb ik geen uierboordparty bij Old Dutch in Rotterdam voor nodig (overigens is de uierboord daar ook best te kanen).
Broodje bloedworst en speklap bij Dopmeijer Den Haag
De beste broodjes bij de oudste broodjeszaak van Den Haag, aan de Rijswijkseweg, Dopmeijer. Samen met mijn goede vriend Hans genoten van deze culinaire hoogstandjes. De bloedwogs is naar keuze met ui of appel, dit keer ui, de speklap naar keuze krokant of zacht, uiteraard krokant met kruiden, wat een feest met een goed glas karnemelk.